Wij weten ze te vinden,

Werving & Selectie.

We helpen je graag met het vinden van een nieuwe vaste medewerker voor je finance & control afdeling. We zijn gespecialiseerd in functies vanaf HBO-niveau en van starters tot CFO. Ons netwerk is geconcentreerd in een gebied met een straal van 50 km rondom Eindhoven. Onze recruiters kennen de markt en worden bijgestaan door finance & control executives. Zij begrijpen wat jij zoekt en screenen de kandidaten voordat jij ze spreekt.

"Zó fijn dat de recruiters van FiN begrijpen hoe finance & control in elkaar zit."
Rob Fortuin
CFO, CSU Total Care

Wij hebben succesvolle matches gemaakt voor Vinci Energies, Wonen BreBurg, CSU, Tzorg, Fuji Seal, Van Rooi Meat, Wienerberger en vele andere organisaties in de regio. Voor opdrachtgevers hebben we twee opties: het traditionele no cure no pay of recruitment as a service. Neem contact met ons op als je hierover meer wilt weten.

Ben je zelf op zoek naar een nieuwe functie in finance & control? Hopelijk vind je onderstaand de perfecte vacature. Laat anders je cv achter. We komen graag met je in contact!

Vacatures bij onze opdrachtgevers.

Wil je toch liever een vaste baan bij één van onze klanten? Kijk dan onderstaand of er iets bij zit voor jou. Ben je ZZP-er en zoek je een interimopdracht? Neem dan contact op.

Staat jouw functie er niet bij, maar zou je toch graag met ons in contact willen komen om te praten over jouw droombaan?