Voor starters tot ervaren professionals,

Kom werken bij FiN.

Werken bij de tofste organisaties in een straal van 50 km rondom Eindhoven, leren van inspirerende collega’s, vooroplopen met nieuwe digitale tools, Lean black belt worden en snel een sterk netwerk van financials opbouwen? Word FiNner en het is mogelijk!

Altijd uitdaging, altijd groei.

De basis is robuust; een vast dienstverband met goede voorwaarden bij FiN. Je voert opdrachten uit bij onze klanten, soms zelfstandig en soms als onderdeel van een groter FiN-team. Altijd afgestemd op jouw interesse en de ervaring die je nodig hebt voor je volgende stap. Daar blijft het niet bij, want je wordt ook gestimuleerd om een Master of RC-opleiding te gaan volgen. Of misschien wel het postdoctorale Data Expert Program van JADS. In het FiN lab krijg je tijd om zelf te pionieren met nieuwe tools en technieken.

 

Leren door te ontdekken.

In 2019 hebben FiNners 9% van hun werktijd besteed aan pioneren en leren in het FiN lab. Een duidelijke keuze van FiN, omdat je het meeste leert van zelf uitzoeken en uitleggen aan een ander. To teach is to learn twice! Klanten profiteren mee van de resultaten omdat zij kunnen deelnemen aan webinars en trainingen over o.a. Power Bl, process mining, UiPath of Lean Six Sigma. We kunnen ook naar jou komen en laten zien hoe bijvoorbeeld UiPath werkt en of het zin heeft in jouw situatie.

Het ingrediënt voor samenwerking.

Geen beoordelingsgesprekken en standaardprogramma’s. Daar geloven wij niet in. Je zit zelf achter het stuur en wij zijn er alleen om te helpen en dingen mogelijk te maken. Daarom werk je bij FiN samen met een ervaren finance & control consultant. lemand die het klappen van de zweep kent en waarmee jij samen uitvindt wat precies bij jou past. Om dat waar te maken blijven we bewust klein en zijn de lijntjes kort. We focussen op jou. Want als jij straalt, straalt FiN ook!

Karen en Jill

Ex-FiNner Laurens (nu manager financial accounting Tzorg) vertelt over zijn tijd bij FiN.

Werken bij FiN, in het kort:

Toch liever een vaste baan bij onze opdrachtgevers?

Kijk dan onderstaand of de perfecte vacature er tussen staat.

Staat jouw functie er niet bij, maar zou je toch graag met ons in contact willen komen om te praten over jouw droombaan?