"FiN stelde de juiste vragen en was in staat de plannen om te zetten in concrete en overzichtelijke stappen"

"FiN stelde de juiste vragen en was in staat de plannen om te zetten in concrete stappen"

Verandermanagement

Voor financials

Achteraf zie je pas dat het een èchte verandering was.

Alles verandert continu, of je ervoor kiest of niet. Snelle groei, overnames, het centraliseren van functies, excellence programma’s, nieuwe wetgeving, fte-reductie; het kan van alles zijn. De veranderingen hebben veel impact op je processen, organisatie en je mensen. Belangrijk dus om het goed aan te pakken. Je wilt per slot van rekening in control blijven.

Geen eenvoudige klus. Het vereist aanpassing van de interne risicobeheersing- en controlesystemen en het kan  ook invloed hebben op de samenstelling en expertise van je team. Je moet aan de bak! Maar waarschijnlijk heb je het in deze situatie al druk genoeg.

FiN schiet je te hulp in deze turbulente tijd. Vooral door structuur te geven aan het veranderproces. Wij inspireren je om keuzes te maken en voegen de power toe om de plannen ook ècht te implementeren en te borgen.

Jij bepaalt hoe intensief je ons inzet. Alleen bij het opstellen van het plan? Of wil je dat we ook het hele proces begeleiden en ondersteunen bij de uitvoering? Bel, mail of chat met ons om uit te vinden hoe we jou en je afdeling vooruithelpen.

Jouw adviseurs van FiN

en regisseurs van de resources binnen FiN

Bart
Kemp

Lars
Deneer

Bart Kemp

36 jaar – MSc RC – Managing Consultant en Directeur FiNLab

Maakt complexe zaken eenvoudig en heeft de ‘executie power’ om een krachtige verandering met het gewenste tempo en draagvlak te realiseren.

Lars Deneer

46 jaar – EMFC RC – Managing Consultant en Algemeen Directeur

Strategisch partner voor senior finance executives. Sterk in change management, digital transformation en strategische teamontwikkeling.