UiPath 1 op 1 praktijktraining

In twee weken een werkende robot!

Nooit meer talloze pdf-voorraadlijsten in Excel zetten en bewerken tijdens de maandafsluiting. Hoe klinkt dat? Met je robot neem je deze taken eenmalig op en kun je hem ‘s nachts voor je laten werken. Foutloos, zonder klagen, geen off-day, nooit ziek of op vakantie. Eureka!

In deze praktijktraining ga jij in twee weken samen met een UiPath expert van FiN een eigen robot bouwen. Dat bestaat uit een online theorie deel waarin je de tool leert kennen en overziet wat je ermee kunt realiseren en een praktijk deel waarin je zelf aan de slag gaat. Want de krachtigste manier om te leren is zelf doen!

Klinkt dit goed en ben je enthousiast? Kijk dan hieronder hoe FiN jou op weg helpt!

Voor wie is deze training?

Deze training is er voor de nieuwsgierige professional die inziet dat end user RPA een vaardigheid is die op je CV moet staan.

Wat is de leervorm?

In een periode van 2 weken gaan we 1 op 1 een gestandaardiseerd repeterend proces van jou aanpakken. We starten met een intake van de activiteiten en installatie/uitleg van UiPath. Daarna volgt op de tweede dag een 8 uur durende online training in UiPath. Daarna ga je 2 weken aan de slag met het bouwen van de robot. In deze periode begeleidt FiN jou 8 uren (gezamenlijk in te plannen) via online sessies. Aan het einde van deze periode heb je een werkende robot en kun je zelf beslissen of je verder gaat met robotiseren.

Wat zijn de leerdoelen?

Praktische info

€2.950,- exclusief BTW.

Meer info: 040 2405306 of gebruik de live chat.

Interesse?

Laat het ons weten en we stellen samen het ideale programma, moment en locatie vast.