UiPath 1 op 1 praktijktraining

In twee weken een werkende robot!

Nooit meer talloze pdf-voorraadlijsten in Excel zetten en bewerken tijdens de maandafsluiting. Hoe klinkt dat? Met je robot neem je deze taken eenmalig op en kun je hem ‘s nachts voor je laten werken. Foutloos, zonder klagen, geen off-day, nooit ziek of op vakantie. Eureka!

In deze praktijktraining ga jij in twee weken samen met een UiPath expert van FiN een eigen robot bouwen. Dat bestaat uit een online theorie deel waarin je de tool leert kennen en overziet wat je ermee kunt realiseren en een praktijk deel waarin je zelf aan de slag gaat. Want de krachtigste manier om te leren is zelf doen!

Klinkt dit goed en ben je enthousiast? Kijk dan hieronder hoe FiN jou op weg helpt!

Voor wie is deze training?

 • Finance & control professionals die regelmatig repeterende gestructureerde handelingen verrichten en liever meer tijd willen besteden aan analyses en andere waarde toevoegende activiteiten.
 • Finance managers en (internal) auditors die een diepgaand begrip willen over de impact van end user RPA.
 • IT-professionals die willen overzien welke impact een tool als UiPath als end user RPA instrument heeft op hun IT-landschap en governance.

Deze training is er voor de nieuwsgierige professional die inziet dat end user RPA een vaardigheid is die op je CV moet staan.

Wat is de leervorm?

In een periode van 2 weken gaan we 1 op 1 een gestandaardiseerd repeterend proces van jou aanpakken. We starten met een intake van de activiteiten en installatie/uitleg van UiPath. Daarna volgt op de tweede dag een 8 uur durende online training in UiPath. Daarna ga je 2 weken aan de slag met het bouwen van de robot. In deze periode begeleidt FiN jou 8 uren (gezamenlijk in te plannen) via online sessies. Aan het einde van deze periode heb je een werkende robot en kun je zelf beslissen of je verder gaat met robotiseren.

 • Deze training is zeer praktijkgericht en je hebt 1 op 1 begeleiding van een expert van FiN.
 • Je wordt getraind en begeleid door finance & control professionals van FiN die veel UiPath praktijkervaring hebben.
 • Tijdens het traject besteden we gezamenlijk aandacht aan het informeren van jouw stakeholders zodat ook zij weten wat jij aan het doen bent.

Wat zijn de leerdoelen?

 • Je begrijpt welke handelingen in aanmerking komen voor robotic process automation met UiPath.
 • Je bent in staat een eenvoudige robot te bouwen in UiPath en begrijpt wat de toegevoegde waarde kan zijn van UiPath Orchestrator.
 • Je kunt met stakeholders de discussie aangaan over end user RPA.

Praktische info

 • 8 uren online training in UiPath en 8 uren online ondersteuning bij de praktijk case verspreid over 2 weken.
 • In deze periode van 2 weken dien je naast de contacturen ongeveer 16 uren extra te kunnen besteden aan uitwerking van de robot.
 • Je zorgt zelf voor toestemming en installatie van UiPath op jouw laptop.

€1.950,- exclusief BTW.

Meer info: 040 2405306 of gebruik de live chat.

Interesse?

Bel, chat of stuur ons een e-mail. In overleg plannen we het startmoment!