UiPath Developer training

Zelf processen analyseren en robots bouwen

Robotic Process Automation, oftwel RPA, je hoort het steeds vaker. Maar wat houdt dit nu eigenlijk in en wat kun je ermee? RPA maakt het mogelijk om menselijke handelingen te automatiseren. Niet alleen financiële processen maar ook operationele processen kun je automatiseren, een tool die dus breed inzetbaar is binnen de gehele organisatie. Met het implementeren van RPA worden processen efficiënter, foutloos en onafhankelijk van de beschikbaarheid van mensen.

FiN heeft voor RPA gekozen voor de tool UiPath; één van de wereldmarktleiders en een uitblinker in gebruiksvriendelijkheid. In deze training gaan wij jou laten werken met UiPath dat je ook na de training gratis kunt blijven gebruiken.

Voor wie is deze training?

Wil je eerst beter inzicht hebben in RPA binnen jouw organisatie en specifiek voor jouw processen? Neem dan contact op voor een Proof of Concept.

Wat is de leervorm?

Een combinatie van een conceptuele uitleg over RPA en UiPath en werksessies waarin je zelf robots gaat bouwen in UiPath aan de hand van unieke cases uit de praktijk van FiN. De trainer geeft op de juiste momenten een theoretische toelichting, gebaseerd op het RPA-stappenplan en vult dat aan met talloze praktijkvoorbeelden.

Wat zijn de leerdoelen?

Praktische info

€795,- inclusief lesmateriaal en exclusief BTW.

Meer info: 040 2405306 of gebruik de live chat.

Aankomende trainingen:

Schrijf je nu in!

Onthoud de startdatum van jouw keuze. Die heb je nodig om het inschrijfformulier in te kunnen vullen.