RPA Proof of Concept

Een prototype in je eigen organisatie!

Dit is het ideale traject als je goed wilt onderzoeken of end user RPA iets voor jou en je organisatie is. Samen met collega’s uit je eigen team, maar ook van bijvoorbeeld IT en Internal Audit, gaan we een RPA-reis starten. Het doel is om een echte robot te bouwen voor een proces dat iedereen in jouw organisatie herkent. 

Tijdens deze reis ervaar je heel duidelijk wat RPA is en wat het voor alle disciplines betekent. Op deze manier worden verschillen van inzicht vooraf heel helder en kunnen veilig worden besproken. In een periode van een paar dagen tot een paar weken groeit iedereen naar elkaar toe en kan er een gezamenlijk standpunt over end user RPA worden ingenomen. Het beste startpunt is helderheid over het einddoel. En dat is precies waar onze ‘Proof of Concept’ voor zorgt! En in de tussentijd leer je ook alvast de basisbeginselen van UiPath.

Dit traject is maatwerk. Daarom bespreekt een senior consultant van FiN met jou de doelstellingen, de context en de voorwaarden om op basis daarvan te komen tot een passend voorstel. Indien nodig kan FiN jou na de ‘Proof of Concept’ ondersteunen met trainingen of de inzet van interim experts voor de ondersteuning van de verdere uitrol.

Voor wie is deze training?

Een multidisciplinaire samenwerking die leidt tot een gezamenlijk standpunt over RPA.

Wat is de leervorm?

Een multidisciplinaire samenwerking van collega’s in jouw organisatie, aangevuld met UiPath-experts van FiN. Samen starten we de reis met het vormen van een doel en de objecten waaraan we gaan werken. Het gehele traject wordt geleid door de professionals van FiN die daarvoor LEAN werkvormen en technieken gebruiken. Er is veel aandacht en ruimte voor zelf werken met UiPath in de eigen omgeving.

Wat zijn de leerdoelen?

Praktische info

De prijs varieert van €1.500 tot €5.000 exclusief BTW, afhankelijk van de doelen en complexiteit. Vraag een offerte aan.

Meer info: 040 2405306 of gebruik de live chat.

Interesse?

Laat het ons weten en we stellen samen het ideale programma, moment en locatie vast.