Project Management voor financials

Theorie én praktijksimulatie

Steeds meer projecten worden gestart vanuit het financiële domein. In je rol als financial word je vaak gevraagd om een project te leiden. Denk hierbij niet alleen aan de traditionele investeringen, maar ook aan een ERP. BI of RPA implementatie, een afdeling overschrijdende procesverbetering of een grote achterstand wegwerken. Hoe pak je het starten van een project aan? Waar begin je en wat zijn belangrijke aspecten waar je rekening mee moet houden.

Om een kartrekkerspositie te bekleden zal deze training van waarde zijn. Na het afronden van deze training heb je een goed beeld van hoe je een project opstart en beheerst. We geven je handvatten hoe je je rol als projectverantwoordelijke het beste kunt vervullen, alsmede coachende en sturende vaardigheden om je collega’s mee te nemen im gezamenlijk tot een succes te komen.

Voor wie is deze training?

Deze training werkt goed in combinatie met Lean opleidingen, omdat Lean stimuleert tot continuous improvement met projectmatige verbeteringen.

Wat is de leervorm?

Door de theorie te combineren met gerichte praktijkervaring in de vorm van een business game, versnellen we het leertraject. Voor het theoretische gedeelte ligt de focus op project management. Dit wordt verzorgd door o.a. Guido Fröhlichs, aan de hand van zijn boek ‘Projecten en projectportfolio in Control’.

De gerichte praktijkervaring wordt opgedaan tijdens de business game waarbij je in teamverband aan een cases werkt die je gaat presenteren. Hierbij simuleren we de werkelijkheid zo getrouw mogelijk.

Wat zijn de leerdoelen?

Praktische info

€895,- inclusief catering en lesmateriaal en exclusief BTW.

Meer info: 040 2405306 of gebruik de live chat.

Aankomende trainingen:

Schrijf je nu in!

Onthoud de startdatum van jouw keuze. Die heb je nodig om het inschrijfformulier in te kunnen vullen.

COVID-19

Indien overheidsmaatregelen de doorgang van de training onmogelijk of onwenselijk maken, dan blijft de inschrijving geldig en wordt in onderling overleg een nieuwe datum vastgesteld.