Power BI
Proof of Concept

Een prototype van Power BI in je eigen organisatie

Business Intelligence (BI) is al sinds de jaren ‘90 flink in ontwikkeling. De afgelopen jaren gaat het exponentieel snel door de toegenomen opslag-en rekencapaciteit en de forse stappen in de gebruikersvriendelijkheid van de App-technologie. Zeker nu Microsoft er met Power BI volop heeft ingezet. Gaat jouw organisatie hierin mee? Zo’n besluit betekent nogal iets voor veel afdelingen. Met een ‘Proof of Concept’ kom je snel tot de juiste vragen en antwoorden en kun je een harmonieus besluit nemen.

Tijdens deze reis ervaar je heel duidelijk wat Power BI is en wat het voor alle disciplines betekent. Op deze manier worden verschillen van inzicht vooraf heel helder en kunnen veilig worden besproken. In een periode van een paar dagen tot een paar weken groeit iedereen naar elkaar toe en kan er een gezamenlijk standpunt over Power BI worden ingenomen. Het beste startpunt is helderheid over het einddoel. En dat is precies waar onze ‘Proof of Concept’ voor zorgt! En in de tussentijd leer je ook alvast de basisbeginselen van Power BI.

Dit traject is maatwerk. Daarom bespreekt een senior consultant van FiN met jou de doelstellingen, de context en de voorwaarden om op basis daarvan te komen tot een passend voorstel. Indien nodig kan FiN jou na de ‘Proof of Concept’ ondersteunen met trainingen of de inzet van interim experts voor de ondersteuning van de verdere uitrol.

Voor wie is deze training?

Een multidisciplinaire samenwerking die leidt tot een gezamenlijk standpunt over het BI-landschap en Power BI in het bijzonder.

Wat is de leervorm?

Een multidisciplinaire samenwerking van collega’s in jouw organisatie, aangevuld met Power BI-experts van FiN. Samen starten we de reis met het vormen van een doel en de objecten waaraan we gaan werken. Het gehele traject wordt geleid door de professionals van FiN die daarvoor LEAN werkvormen en technieken gebruiken. Er is veel aandacht en ruimte voor zelf werken met Power BI in de eigen omgeving.

Wat zijn de leerdoelen?

Praktische info

De prijs varieert van €1.500 tot €5.000 exclusief BTW, afhankelijk van de doelen en complexiteit. Vraag een offerte aan.

Meer info: 040 2405306 of gebruik de live chat.

Interesse?

Laat het ons weten en we stellen samen het ideale programma, moment en locatie vast.