Power BI Key User

Gevorderden

In deze training stomen we jou klaar voor een centrale rol in de Power BI omgeving van jouw organisatie. Daarmee ben je de link tussen de IT-afdeling, de Power BI analisten (bouwers en controllers binnen de Finance afdeling) en de gebruikers van Power BI rapportages in jouw organisatie. Na deze training overzie je de inrichtingsvariante, hoe je een implementatie organiseert en ken je veel technische snufjes die jou een echte Key User maken.

Deze training is de vervolgtraining op onze Power BI Analist training. Het is de ideale vervolgstap voor iedereen die al kan werken met Power BI en er alles uit wilt halen. Ook als je er nog niet zoveel mee gewerkt hebt is deze training geschikt. Het zal je de handvatten geven om er juist meer mee te kunnen gaan werken.

Al ruim 200 deelnemers volgden onze Power BI trainingen en 98% van hen beoordeelt deze met een 8 of hoger!

Voor wie is deze training?

Voor een goed leereffect heb je al enige praktische ervaring met Power BI en bij voorkeur de Power BI Analist training van FiN gevolgd.

Wat is de leervorm?

Je gaat voornamelijk zelf aan de slag, want daar leer je natuurlijk het meest van. De trainers geven theoretische kaders en vullen dat aan met praktijkvoorbeelden. Je oefent met onze cases en kunt ook zelf cases inbrengen. 

Wat zijn de leerdoelen?

Praktische info

€995 inclusief lesmateriaal en exclusief BTW.

Meer info: 040 2405306 of gebruik de live chat.

Schrijf je nu in!

Onthoud de startdatum van jouw keuze. Die heb je nodig om het inschrijfformulier in te kunnen vullen.