Power BI Awareness

Power BI introductie

Business Intelligence (BI) is al sinds de jaren ‘90 flink in ontwikkeling. De afgelopen jaren gaat het exponentieel snel door de toegenomen opslag-en rekencapaciteit en de forse stappen in de gebruikersvriendelijkheid van de App-technologie. Zeker nu Microsoft er met Power BI volop heeft ingezet.

Is jouw afdeling iedere maand weer druk met dezelfde Excel rapportages maken? Ben je op zoek naar het beter kunnen benutten van de data binnen jouw organisatie? Wil je dat in heldere visuals die relatief eenvoudig te bouwen zijn? Dan is de  Power BI Awareness training ideaal voor jou.

Deze training neemt je mee in deze BI-revolutie, met een brede introductie in Power BI en het zelf bouwen van een rapport. Alle belangrijke stappen komen aan bod en dit is gebaseerd op ons unieke zelfontwikkelde stappenplan. Aan het eind van deze training ben jij zeer bekend met het concept van Power BI. Hierdoor kun je zowel met je IT-afdeling als met je business partners aan de slag. En in een beter geïnformeerde organisatie worden betere beslissingen genomen!

Voor wie is deze training?

Om het wenselijke maximale resultaat van deze training te bereiken is je kennis van Excel minimaal op het niveau van het opmaken van draaitabellen.

Wat is de leervorm?

Een goede mix van theorie en zelf aan de slag, want daar leer je natuurlijk het meest van. We delen veel praktijkervaringen zodat je verhalen krijgt die je kunt gebruiken om in je gesprekken met anderen. En omdat je zelf achter Power BI zit ervaar je die verhalen zelf.

Wat zijn de leerdoelen?

Praktische info

De kosten bedragen €195,- incl. lesmateriaal en excl.BTW

Meer info: 040 2405306 of gebruik de live chat.

Aankomende trainingen:

Schrijf je nu in!

Onthoud de startdatum van jouw keuze. Die heb je nodig om het inschrijfformulier in te kunnen vullen.