Power BI Analist

Instap training

Na deze 2-daagse Power BI Analist training begrijp je hoe Power BI werkt en ben je in staat om rapportages te maken en deze efficiënt en veilig te delen met de juiste mensen binnen en buiten jouw organisatie. Je weet al zoveel dat je daarna zelf in staat bent nieuwe mogelijkheden te ontdekken en oplossingen voor problemen te vinden.

Deze Analist training is de instaptraining voor Power BI. Hij is bedoeld om jou wegwijs te maken en in staat te stellen rapportages te bouwen en delen. Na deze training kun je de Power BI Key User training volgen. Daarin leer je over inrichtingsvarianten, hoe je een implementatie organiseert en veel technische snufjes.

Al ruim 200 deelnemers gingen je voor en 98% van hen beoordeelt deze training met een 8 of hoger! 

Voor wie is deze training?

Een goede kennis van Excel (minimaal het opmaken van draaitabellen) is een voorwaarde voor een succesvolle deelname.

Wat is de leervorm?

Je gaat voornamelijk zelf aan de slag, want daar leer je natuurlijk het meest van. Onder onze begeleiding ga je aan de slag met cases die je zult herkennen uit je eigen praktijk. Stoeien met verschillende bronnen, de Query Editor, DAX en visualisaties. De trainer geeft op de juiste momenten een theoretische toelichting of voorbeelden uit onze praktijk.

Wat zijn de leerdoelen?

Praktische info

€795 inclusief lesmateriaal en exclusief BTW.

Meer info: 040 2405306 of gebruik de live chat.

COVID-19

Indien overheidsmaatregelen de doorgang van de training onmogelijk of onwenselijk maken, dan blijft de inschrijving geldig en wordt in onderling overleg een nieuwe datum vastgesteld.

Klik op de gewenste datum en meld je direct aan!

Heb je nog vragen of wil je weten wat de inhouse mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op voor het maken van een Teams-afspraak met onze trainer.