Power BI
4 maanden praktijktraining

Leren in combinatie met een praktijkopdracht op je werk!

50% van de alumni van onze Analist en Key User training gebruikt Power BI na de training niet of nauwelijks… Dat blijkt uit onderzoek dat wij onder 200 alumni hebben uitgevoerd. En daar zijn we natuurlijk niet blij mee! In vrijwel alle gevallen blijkt dat het grootste obstakel is dat de organisatie waar de alumni werkt geen gebruik maakt van Power BI of dat er onvoldoende tijd is om er serieus mee aan de slag te gaan. Daar willen we iets aan doen met deze 4 maanden durende praktijktraining.

In een periode van 4 maanden krijg je gespreid de online Analist Training en Key User Training in combinatie met een door ons begeleide praktijkopdracht bij de organisatie waar je werkt. Om dit goed te kunnen organiseren stemmen we vooraf de praktijkopdracht goed af met jou en stakeholders in je organisatie. Op deze manier doorbreek je de obstakels en heb je aan het einde werkende rapportages en overtuigde collega’s!

Ruim 200 deelnemers volgden onze Power BI trainingen en 98% van hen beoordeelt deze met een 8 of hoger!

Voor wie is deze training?

Voor een goed leereffect is het belangrijk dat stakeholders binnen Finance en IT jou steunen bij dit traject.

Wat is de leervorm?

Je gaat een Power BI project van 4 maanden starten in je eigen organisaties. Dat wordt in 32 uren begeleid door een Power BI expert van FiN en 4 online trainingsdagen voor de ontwikkeling van je theoretische vaardigheden.

Wat zijn de leerdoelen?

Praktische info

€4.750 inclusief lesmateriaal en exclusief BTW.

Meer info: 040 2405306 of gebruik de live chat.

Interesse?

Laat het ons weten en we stellen samen het ideale programma, moment en locatie vast.