Power BI

De nieuwe essential voor financials.

Hier hoeven we niet omheen te draaien; Power BI hoort thuis in de standaard vaardigheden van finance & control professionals. FiN helpt je daarbij. 

Opbouw trainingsaanbod

Ons portfolio bestaat uit een Awareness training waarin je in 3 uren een goed beeld krijgt van de mogelijkheden en zelfs al een kleine opdracht hebt gemaakt in Power BI. Als je overtuigd bent en aan de slag wilt met Power BI, dan kun je de Analist training van 2 dagen volgen. Hierin ga je aan de slag met de tool en leren we je aan de hand van het 5 stappenmodel om zelf rapporten te bouwen en te delen. Smaak te pakken en wil je verder? Dan is de tweedaagse Key User training ideaal. Je leert over de verschillende inrichtingsvarianten, hoe je een implementatie kunt leiden en technische snufjes die jou een echt key user maken.

Onze trainers

De Power BI trainingen zijn ontwikkeld door FiNners en gebaseerd op hun eigen ervaringen. De gebruikte cases zijn zeer herkenbaar voor financials. Tijdens de trainingen licht de nadruk op zelf oefenen met de trainer als begeleider. Ruim 200 deelnemers gingen je voor en 98% van hen beoordeelt deze training met een 8 of hoger!

Toch liever maatwerk?

Zoek je heel gericht naar een oplossing? Dan gaan we graag met jou in gesprek over een Power BI expert van FiN. Bijvoorbeeld ineen 1 op 1 sessie als je een specifieke vraag hebt, een kortstondige inzet om in jouw organisatie een flinke stap te kunnen zetten, of wellicht een ‘proof of concept’ als je eerst wilt worden overtuigd aan de hand van een prototype in je eigen organisatie. Neem contact op!

Dit is wat deelnemers zeggen.