Lean Yellow Belt

Lean teamlid

De Lean filosofie is er op gericht om alle medewerkers in de organisatie te betrekken bij het verbeteren van processen. Deze medewerkers weten precies hoe hun dagelijkse activiteiten werken en hebben daarom waardevolle kennis voor het succesvol uitvoeren van verbeterprojecten. Om deze kennis effectief in te zetten, is het van belang dat medewerkers de Lean filiosofie en tools begrijpen en ermee kunnen werken. Het helpt een Green Belt of Black Belt als de projectmedewerkers al bekend zijn met ‘de taal van verbetering’.

Deze Yellow Belt training is ontwikkeld om aan deze vraag te voldoen. Wij geven deze training alleen inhouse en op maat voor een organisatie. Vaak in samenwerking met de Green Belts en Black Belts die er werkzaam zijn óf als onderdeel van een grootschalig consultancy project met FiN als partner. Daarnaast kan de Yellow Belt training ook een uitstekende kennismaking met Lean zijn voor een afdeling of organisatie. Daarna kunnen altijd nog mensen een Green of Black Belt opleiding volgen en vervolgens verbeterprojecten op te pakken.

Al ruim 500 deelnemers volgden onze Lean trainingen op White, Yellow, Green en Black Belt niveau. FiN is LCS geaccrediteerd voor al haar Lean trainingen, waardoor je een internationaal erkend Lean certificaat ontvangt.

Voor wie is deze training?

Wil je leidinggeven aan Lean projecten, of je team inspireren, dan is een Green Belt geschikt voor jou. Kies voor een Black Belt als je de Lean cultuur in een organisatie wilt managen en daarmee de Continuous Improvement agenda wilt leiden.

Wat is de leervorm?

De training bestaat uit een combinatie van theorie, simulatie en praktijkopdrachten die zijn gebaseerd op je eigen organisatie. Indien er al Green Belts en Black Belts binnen de organisatie aanwezig zijn, kunnen zij een rol krijgen om ervoor te zorgen dat de training tevens een teambuilding event is en als startschot voor een Lean cultuur/journey kan dienen. De training wordt afgesloten met een kort examen.

Wat zijn de leerdoelen?

Praktische info

€3.250 voor standaardprogramma met beperkt maatwerk, inclusief lesmateriaal en exclusief BTW.

Meer info: 040 2405306 of gebruik de live chat.

Interesse?

Laat het ons weten en we stellen samen het ideale programma, moment en locatie vast.