Lean White Belt

Lean awareness voor financials

Ben je vaak bezig met het verbeteren van processen? En zoek je dan naar een eenvoudige en gedegen manier om dat te doen? En er meteen voor te zorgen dat alle stakeholders aansluiten? Dan is Lean écht iets voor jou!

Al ruim 300 deelnemers volgden onze Lean trainingen op White, Yellow, Green en Black Belt niveau. FiN is door LCS geaccrediteerd voor al haar Lean trainingen, waardoor je een internationaal erkend Lean certificaat ontvangt.

Voor wie is deze training?

Hoewel de voorbeelden zijn gericht op finance, is deze training ook geschikt voor 'niet-financials'.

Wat is de leervorm?

Interactieve sessie van 3 uren waarbij theorie, praktijkvoorbeelden en oefeningen elkaar afwisselen. Aan het einde volgt een korte toets (ongeveer 15 minuten) over de behandelde stof t.b.v. de White Belt certificering.

Wat zijn de leerdoelen?

Praktische info

Deze introductietraining is gratis.

Meer info: 040 2405306 of gebruik de live chat.

Aankomende trainingen:

Schrijf je nu in!

Via onderstaande button ga je naar je het inschrijfformulier van Demio. Dat is de tool die wij gebruiken voor de training. Via deze tool kun je de training en de link naar de online training vervolgens in jouw agenda zetten.

De Lean White Belt training geeft jou een eerste kennismaking met het Lean principe en waarom het zo’n handige vaardigheid is voor finance & control professionals. We laten je op een laagdrempelige manier kennis maken met de begrippen, de tools en de verschillende rollen van Lean. Je sluit deze training af met een korte toets, waardoor je een LCS geaccrediteerd Lean White Belt level 1a certificaat ontvangt. Na deze training weet je of je ermee verder wilt en wat voor jou een goede vervolgstap is; een Yellow Belt, Green Belt of Black Belt training.