Lean Green Belt

Projectleider Lean

In je dagelijkse job kom je als finance & control professional continu in aanraking met diverse processen. Je hebt vaak al snel door waar het beter kan, zowel in je eigen finance processen als in de bedrijfsbrede processen. Maar hoe bereik je de daadwerkelijke verbetering? En hoe krijg je collega’s in beweging om deze verandering te realiseren?

Wil jij een nadrukkelijke rol spelen in verandertrajecten en waarde toevoegen aan je organisatie? Volg dan een Lean Green Belt training. Je leert de ‘taal van verbetering’ te spreken, processen inzichtelijk te maken en verbeterprojecten te realiseren met behulp van de A3- methode. Zo ga je een grotere interactie krijgen met de business en meerwaarde leveren als finance & control professional. Nu kun je met recht zeggen dat je een business partner bent! Bovendien is het ook nog eens leuk om te doen.

Al ruim 500 deelnemers volgden onze Lean trainingen op White, Yellow, Green en Black Belt niveau. FiN is LCS geaccrediteerd voor al haar Lean trainingen, waardoor je een internationaal erkend Lean certificaat ontvangt.

Voor wie is deze training?

Wil je alleen op uitvoerend niveau met Lean werken dan is een Yellow Belt de juiste optie. Wil jij een leidende en strategische rol spelen in de Lean-journey van een organisatie dan kun je beter meteen kiezen voor een Black Belt.

Wat is de leervorm?

De training bestaat uit een theoretisch en een praktijk deel. In het theoretische deel wordt de filosofie van Lean uitgebreid behandeld evenals de verschillende technieken die gebruikt kunnen worden. Je sluit het theoretisch deel af met een examen. Tijdens het praktijkgedeelte voer je een opdracht uit in je eigen organisatie onder begeleiding van een Lean Master Black Belt van FiN.

Wat zijn de leerdoelen?

Praktische info

€1.995 inclusief catering en lesmateriaal en exclusief BTW.

Meer info: 040 2405306 of gebruik de live chat.

COVID-19

Indien overheidsmaatregelen de doorgang van de training onmogelijk of onwenselijk maken, dan blijft de inschrijving geldig en wordt in onderling overleg een nieuwe datum vastgesteld.

Meld je direct aan!

Klik op de gewenste datum en meld je direct aan. Heb je nog vragen of wil je weten wat de inhouse mogelijkheden zij? Neem dan contact op met ons voor het maken van een Teams-afspraak met onze trainer. Let op: deze training gaat door bij voldoende deelnemers. De factuur wordt pas verstuurd zodra de training daadwerkelijk start.