Lean Black Belt

Lean leadership voor financials

Met een Lean Black Belt training word je opgeleid tot een initiator en leider van een Lean-journey in je organisatie. Jij bent de aanjager en organisator van ‘Continuous Improvement’.

Een rol die heel goed past bij finance & control leadership. Vooral in een tijd waarin business modellen snel veranderen, de concurrentie je dwingt om snel te handelen en de digitale revolutie ons bijna dagelijks nieuwe slimme digitale oplossingen brengt, is het noodzakelijk om orde te creëren. Gestructureerd en gedisciplineerd werken aan vooruitgang. Iedere dag een beetje beter. Als je deze mindset kunt operationaliseren als finance executive, dan kun je met recht zeggen dat je een business partner bent!

Al ruim 500 deelnemers volgden onze Lean trainingen op White, Yellow, Green en Black Belt niveau. FiN is door LCS geaccrediteerd voor al haar Lean trainingen, waardoor je een internationaal erkend Lean certificaat ontvangt.

Voor wie is deze training?

Wil je op uitvoerend niveau met Lean werken dan is een Yellow Belt de juiste optie. Wil jij een stapje verder, maar niet meteen de hele Lean-journey van een organisatie leiden, dan kun je beter kiezen voor een Green Belt.

Wat is de leervorm?

Met deze training ga je meteen voor de Lean Black Belt practitioner certificering. Je start met een 8-daags theoretisch programma waarna je de filosofie en tools beheerst. Dit theoretisch deel sluit je af met een examen. Daarna start de praktijkopdracht in je eigen organisatie die door onze Lean Master Black Belt wordt beoordeeld en gecertificeerd.

Wat zijn de leerdoelen?

Praktische info

€4.995,- inclusief catering en lesmateriaal en exclusief BTW.

Mocht gedurende het traject jouw situatie zodanig veranderen dat een black belt praktijkopdracht onmogelijk is, dan bieden we jou de mogelijkheid om via een green belt niveau praktijkopdracht (20 tot 30 uren) het programma af te ronden en ontvang je een restitutie van €1.000.

Meer info: 040 2405306 of gebruik de live chat.

COVID-19

Indien overheidsmaatregelen de doorgang van de training onmogelijk of onwenselijk maken, dan blijft de inschrijving geldig en wordt in onderling overleg een nieuwe datum vastgesteld.

Meld je direct aan!

Klik op de gewenste datum en meld je direct aan. Heb je nog vragen of wil je weten wat de inhouse mogelijkheden zij? Neem dan contact op met ons voor het maken van een Teams-afspraak met onze trainer.