LEAN

De versneller voor continu verbeteren.

Een compleet opleidingspakket voor financials die zich Lean eigen willen maken. Onze trainers zijn zelf financials en master black belt. De gebruikte cases en oefeningen zijn heel herkenbaar voor onze beroepsgroep. Dát is wat onze opleidingen zo bijzonder maakt.

Opleidingsprogramma

Ons programma volgt de structuur van white, yellow, green en black belt en is geaccrediteerd door LCS. Dat betekent dat je een opleiding volgt die is getoetst en een wereldwijd erkend certificaat oplevert. De ‘kleur’ van de opleiding zegt iets over het niveau en niet over de volgorde waarin je de opleiding moet doorlopen. Je kunt dus meteen starten met een black belt. Onderstaand lichten we de verschillende ‘kleuren’ toe.

White belt

Wil je een introductie in LEAN en alleen weten wat het is en wat het kan betekenen voor jou en je organisatie? Dan is de White Belt training ideaal. In 3 uren worden al je vragen beantwoord.

Green en Black belt

Ben je al overtuigd en wil je aan de slag? Dan hebben we verschillende opties. Je kunt een Black Belt opleiding (8 opleidingsdagen + 3 tot 6 maanden praktijkopdracht) volgen. Daarmee ben jij dé specialist die een Lean cultuur binnen de organisatie kan starten. Je krijgt tools aangereikt om programma’s te managen waarin je verschillende projecten aanstuurt. Met een Green Belt opleiding (4 opleidingsdagen en 1 tot 2 maanden praktijkopdracht) word je klaargestoomd om Lean  projecten uit te voeren.

Inhouse Yellow belt

De Yellow Belt opleiding zorgt er in 2 dagen voor dat medewerkers van alle niveaus kunnen deelnemen aan Lean projecten. Deze opleiding bieden we alleen inhouse aan. Meestal op verzoek van een Finance Manager, een Green Belt of een Black Belt en altijd met als doel om de organisatie te stimuleren om iedere dag een beetje beter te werken.

Maatwerk

FiN kan ook een integraal maatwerkprogramma opstellen om Lean cultuur te creëren in jouw organisatie. Onze consultants inspireren en implementeren de vaardigheden op alle niveaus en koppelen er meteen verbeterprojecten aan. Want hierdoor ontstaat enthousiasme en komt energie vrij! Lees onder andere onze case bij TU/e voor inspiratie. 

Dit is wat deelnemers zeggen.