Haal het beste uit jezelf.

Praktische trainingen die je meteen op weg helpen.

In het FiN lab pionieren we voortdurend met onderwerpen die we ècht leuk vinden. De kennis die we opdoen verpakken we in trainingen en inhouse maatwerk zodat jij er ook iets aan hebt. Op deze pagina vind je ze allemaal terug en er komen regelmatig nieuwe bij.

PE portfolio en LCS geaccrediteerd

Onze trainingen werken aan concrete doelen en combineren theorie en praktijkopdrachten in jouw organisatie. Daardoor passen ze perfect in het PE-portfolio van RA’s en RC’s en zijn ze toepasbaar voor iedereen! De Lean trainingen zijn bovendien geaccrediteerd door LCS en leveren internationaal erkende White, Yellow, Green en Black Belt certificaten op.

COVID-19 statement

Wij houden ons strikt aan de COVID-19 richtlijnen van het RIVM en de overheid. Daarom zijn onze trainingen zoveel mogelijk online. Alleen indien noodzakelijk zullen sessies plaatsvinden op ons kantoor, dat geheel voldoet aan de richtlijnen.

Inspiratie

Lean trainingen

Een compleet opleidingspakket speciaal ontwikkeld voor financials en LCS-gecertificeerd. Onze trainers zijn master black belt en komen uit de finance & control praktijk.

Power BI trainingen

De nieuwe essential voor financials. Van een beginnersniveau tot key user. Altijd gecombineerd met begeleide praktijkopdrachten in jouw organisatie.

RPA trainingen

Geen ingewikkelde IT-projecten, maar gebruikerstrainingen in robotisering. Je leert zelf robots bouwen die jouw werk gemakkelijk, foutloos en controleerbaar maken.

Project Control trainingen

Praktijkgerichte trainingen met veel simulatie in combinatie met de nieuwste digitale tools om risico's beter in kaart te brengen en draagvlak te creëren.

Volledige trainingsaanbod

Deze financials waren je al voor,

dit is wat ze zeggen.