Haal het beste uit jezelf.

Praktische trainingen die je meteen op weg helpen.

Speciaal ontwikkeld door en voor financials. Altijd met een pragmatische insteek en veel oefeningen, zodat je er meteen iets aan hebt.
Voor onze webinars en trainingen ontvang je PE-uren. De Lean trainingen zijn geaccrediteerd door LCS en leveren internationaal erkende White, Yellow, Green en Black Belt certificaten op.

We kunnen trainingen ook (op maat) op jouw locatie geven. Zo combineer je een training met teambuilding. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

COVID-19:

  • Vrijwel alle trainingen worden online gegeven
  • Trainingen met veel interactie vinden plaats op ons kantoor en zijn verplaatst naar data vanaf eind augustus. Indien overheids-maatregelen deze data onmogelijk of ongewenst maken, zullen we in gezamenlijk overleg een nieuwe datum vaststellen. Je kunt je dus gewoon inschrijven voor onze trainingen op kantoor. 

LEAN

Iedere dag een beetje beter.

Lean is een universele taal voor continue verbetering én het creëren van draagvlak voor verandering. Een mindset met hele praktische tools om iedere dag een beetje slimmer te gaan werken. Handig in een tijd waarin er zoveel nieuwe slimme digitale tools op de markt komen en je deze op een logische en gestructureerde manier in wilt zetten voor je organisatie.

Bedenk ook dat je als financial met Lean extra waarde hebt voor de business. Want naast het signaleren van kansen en bedreigingen kun je daarmee ook een impuls geven aan het leiden van de verandering. De laatste stap om écht business partner te zijn. En ben eerlijk; ‘continuous Improvement’ past prima in de agenda van een controller.

Je kunt bij FiN terecht voor LCS geaccrediteerde trainingen gericht op financials. Van een White Belt ter introductie, tot een Black Belt waamee je leiding kunt geven aan de Lean-journey.

Power BI

De nieuwe essential.

Hier kunnen we niet meer omheen. Een tool die Excel, Power Pivot, management van verschillende bronnen en RPA combineert! En dat gewoon standaard in je Microsoft Office pakket. De moderne financial moet deze vaardigheid standaard beheerden.

Met Power BI kun je koppelingen met verschillende bronnen heel stabiel houden, standaard bewerkingen automatiseren. Op deze manier is je reporting veel meer ‘in control’ en ook veel beter over te dragen als je er een keer niet bent. De analysemogelijkheden zijn enorm en je kunt je rapportages heel veilig verspreiden. Je kunt precies aangeven wie wat mag zien en hoever men kan slicen en dicen. Eindelijk!

FiN biedt je diverse trainingen aan. Van zelf rapporten leren bouwen in Power BI tot een key user training die jou in staat stelt een brede Power BI roll out te managen en te onderhouden.

Deze financials waren je al voor,

dit is wat ze zeggen.

FiN Company - UIPath

RPA met UiPath

Niemand mist het werk dat een robot doet.

Robotic Process Automation (RPA) heeft een enorme vlucht genomen de afgelopen jaren. Een robot kan tegenwoordig precies nadoen wat jij doet op het scherm van je PC. Hij neemt als het ware jouw user interface op. Net als een macro in Excel. Super krachtig dus en veel toegankelijker dan je zou verwachten. FiN kiest voor UiPath; de leidende software waarmee je zelf, heel gebruikersvriendelijk, je eigen robot kunt bouwen.

FiN heeft diverse trainingen ontwikkeld waarmee we jou helpen om over RPA mee te praten, de beslissers in je organisatie ervan te overtuigen met UiPath te gaan werken en zelf een robot te bouwen. Tijdens onze trainingen gebruiken we herkenbare finance processen en vertellen we je veel over onze praktijkervaring bij opdrachtgevers.

Project Control

Mix van theorie, nieuwste tools en een simulatie.

Projecten zijn meestal complex, kennen vaak een lange doorlooptijd en het gaat over het algemeen om veel geld. Bij het opstellen van een business case zijn veel aannames risicovol. Dat maakt het nog niet zo eenvoudig om samen met alle stakeholders een goed beeld te hebben. En dat is toch echt de basis voor een goede projectbeheersing.

Samen met Guido Fröhlichs, autoriteit op het gebied van project control, heeft FiN een bijzondere project control business game ontwikkeld. De rode draad is een hele realistische case die door Guido wordt omkleed met theorie en door FiN met de uitleg van Excel plug in @Risk. Na deze training heb je veel meer regie over de business case en het in de grip houden van de risico’s. De @Risk plug in stelt je in staat om een case te maken met bandbreedtes en de verschilleden risico scenario’s heel snel, real time tijdens discussies, op een grafische manier inzichtelijk te maken. Je zult zien dat ‘project politiek’ als sneeuw voor de zon verdwijnt.

De laatste ontwikkelingen van én bij FiN.

Blijf op de hoogte.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en…

  • Blijf op de hoogte van de laatste trends in Finance
  • Ontvang als eerst informatieve over nieuwe trainingen
  • Word geïnspireerd door onze persoonlijke aanpak