Haal het beste uit jezelf.

Praktische trainingen die je meteen op weg helpen.

In het FiN lab pionieren we voortdurend met onderwerpen die we ècht leuk vinden. De kennis die we opdoen verpakken we in trainingen en inhouse maatwerk zodat jij er ook iets aan hebt. Op deze pagina vind je ze allemaal terug: LEAN, RPA, Power BI en Project Management & Control. En houd deze pagina in de gaten, want er komen regelmatig nieuwe onderwerpen bij.

Onze trainingen

Speciaal ontwikkeld door en voor financials. Altijd met een pragmatische insteek en veel oefeningen, zodat je er meteen iets aan hebt.
Voor onze webinars en trainingen ontvang je PE-uren. De Lean trainingen zijn geaccrediteerd door LCS en leveren internationaal erkende White, Yellow, Green en Black Belt certificaten op.

Inhouse maatwerk

Wil je een team in één keer trainen, dan kunnen we een programma op maat maken en op locatie geven. Dat kan ook in de vorm van een ‘proof of concept’ waarbij we ons met jouw team richten op het afleveren van een prototype in jouw organisatie; een super unieke methode om ervarend te leren. Interesse in ons maatwerk? Neem dan contact op. 

COVID-19

  • Vrijwel alle trainingen worden online gegeven
  • Trainingen met veel interactie vinden vanaf eind. augustus plaats op ons kantoor. Hier zijn COVID-19 maatregelen getroffen. Indien overheids-maatregelen de training onmogelijk of ongewenst maken, wordt in overleg een nieuwe datum vastgesteld.

LEAN

Iedere dag een beetje beter.

Lean is een universele taal voor continue verbetering én het creëren van draagvlak voor verandering. Een mindset met hele praktische tools om iedere dag een beetje slimmer te gaan werken. Handig in een tijd waarin er zoveel nieuwe slimme digitale tools op de markt komen en je deze op een logische en gestructureerde manier in wilt zetten voor je organisatie.

Bedenk ook dat je als financial met Lean extra waarde hebt voor de business. Want naast het signaleren van kansen en bedreigingen kun je daarmee ook een impuls geven aan het leiden van de verandering. De laatste stap om écht business partner te zijn. En ben eerlijk; ‘continuous Improvement’ past prima in de agenda van een controller.

Je kunt bij FiN terecht voor LCS geaccrediteerde trainingen gericht op financials. Van een White Belt ter introductie, tot een Black Belt waamee je leiding kunt geven aan de Lean-journey.

Power BI

De nieuwe essential.

Hier kunnen we niet meer omheen. Een tool die Excel, Power Pivot, management van verschillende bronnen en RPA combineert! En dat gewoon standaard in je Microsoft Office pakket. De moderne financial moet deze vaardigheid standaard beheerden.

Met Power BI kun je koppelingen met verschillende bronnen heel stabiel houden, standaard bewerkingen automatiseren. Op deze manier is je reporting veel meer ‘in control’ en ook veel beter over te dragen als je er een keer niet bent. De analysemogelijkheden zijn enorm en je kunt je rapportages heel veilig verspreiden. Je kunt precies aangeven wie wat mag zien en hoever men kan slicen en dicen. Eindelijk!

FiN biedt je diverse trainingen aan. Van zelf rapporten leren bouwen in Power BI tot een key user training die jou in staat stelt een brede Power BI roll out te managen en te onderhouden.

Deze financials waren je al voor,

dit is wat ze zeggen.

FiN Company - UIPath

RPA met UiPath

Niemand mist het werk dat een robot doet.

Robotic Process Automation (RPA) heeft een enorme vlucht genomen de afgelopen jaren. Een robot kan tegenwoordig precies nadoen wat jij doet op het scherm van je PC. Hij neemt als het ware jouw user interface op. Net als een macro in Excel. Super krachtig dus en veel toegankelijker dan je zou verwachten. FiN kiest voor UiPath; de leidende software waarmee je zelf, heel gebruikersvriendelijk, je eigen robot kunt bouwen.

FiN heeft diverse trainingen ontwikkeld waarmee we jou helpen om over RPA mee te praten, de beslissers in je organisatie ervan te overtuigen met UiPath te gaan werken en zelf een robot te bouwen. Tijdens onze trainingen gebruiken we herkenbare finance processen en vertellen we je veel over onze praktijkervaring bij opdrachtgevers.

Project Control

Wij geven je een mix van ervaring en de nieuwste tools.

Projecten zijn meestal complex, kennen vaak een lange doorlooptijd en het gaat over het algemeen om veel geld. Bij het opstellen van een business case zijn veel aannames risicovol. Dat maakt het nog niet zo eenvoudig om samen met alle stakeholders een goed beeld te hebben. En dat is toch echt de basis voor een goede projectbeheersing.

FiN heeft veel ervaring op het gebied van project management en project control én we gebruiken de nieuwste tools om beheersing en inzicht mogelijk te maken. Onze kennis delen we graag met jou. En omdat project management en project control een ervaringsvak is, doen we dat in de vorm van een game simulatie of een praktijktraining in jouw eigen werkomgeving. Want van een simulatie of een echte case leer je het snelst!

De laatste ontwikkelingen van én bij FiN.

Blijf op de hoogte.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en…

  • Blijf op de hoogte van de laatste trends in Finance
  • Ontvang als eerst informatieve over nieuwe trainingen
  • Word geïnspireerd door onze persoonlijke aanpak