"Als zij stralen,
straalt FiN ook."

"Als zij stralen,
straalt FiN ook."

FiN geeft financials meer control

Door en voor financials, met liefde voor het vak

FiN is in 2010 opgericht door Lars Deneer. De missie die hij toen voor ogen had, is nog steeds de inspiratie voor alles wat we doen; vakbroeders de instrumenten geven om de meerwaarde van finance & control in hun organisatie te vergroten.

Anno nu geeft FiN daaraan invulling door haar opdrachtgevers te helpen met Detachering, Werving & Selectie, Interim Management, Consultancy, Trainingen en Coaching. Je zou kunnen zeggen dat wij Finance & Control teams helpen met alles wat hun Accountant, Fiscalist en Bankier niet voor hen doet. Om deze grotere rol in de regio te kunnen spelen is Bart Kemp in 2017  toegetreden als Managing Consultant en Aandeelhouder. 

Wij zijn een broeinest van energieke Finance & Control professionals. Van Junior tot Executive, van HBO-er tot RC of RA. Voor extra glans worden ze opgeleid tot Lean Six Sigma Black Belt en getraind in de nieuwste digitale tools en technieken. Het bijzondere is dat ze dat zelf doen in het FiNLab. Want door zelf te pionieren en anderen te trainen leer je zelf het meest. Daarvoor zorgen zij zelf in het FiNLab. En daar doen we het voor, want als de FiNNers stralen, dan straalt FiN ook.

De thuishaven van FiN is de prachtige Lichttoren in Eindhoven, één van de iconen van de stad, op steenworp afstand van het centraal station. Wij richten ons op het gebied in een straal van 50km rondom Eindhoven. We blijven bewust klein, omdat we geloven dat we zo het werkplezier en de meerwaarde van FiN het beste kunnen borgen.