Door en voor financials,

dit is wie wij zijn.

FiN is in 2010 opgericht door Lars Deneer EMFC RC. Inmiddels bestaat FiN uit meer dan 25 energieke finance & control professionals. Vanaf HBO tot RA en RC. Van junior accountant tot interim CFO. Onze thuishaven is hartje Eindhoven waar we in de Lichttoren zijn gevestigd. Wij staan klaar voor alle finance & control afdelingen en professionals in een straal van 50 km rondom Eindhoven.

Dit is wat we doen.

Wij helpen finance & control afdelingen en professionals met Interim-Management, Werving & Selectie, Trainingen en Consultancy. Dat doen we voor de mooiste organisaties in de regio. Ongeacht sector of omvang; wij willen overal de impact van finance & control vergroten.

En dit zijn de experts die het doen.

Wij zijn een broeinest van energieke Finance &Control professionals. Van Junior tot Executive, van HBO-er tot RC of RA Voor extra glans worden ze opgeleid tot Lean Six Sigma Black Belt en getraind in de nieuwste digitale tools en technieken. Het bijzondere is dat ze dat zelf doen in het FiN lab. Want door zelf te pionieren en anderen te trainen leer je zelf het meest.

Maak kennis met het FiNLab.

FiNners zijn net ondernemers; stilzitten is geen optie. Naast de opdrachten bij onze opdrachtgevers en hun Master of RC-studie, vinden ze tijd om samen de nieuwste digitale tools te ontdekken in het FiN lab. Dat is een bewuste keuze van FiN, want door zelf te pionieren en anderen te trainen, leer je zelf namelijk het meest.

De thuishaven in hartje Eindhoven.

Onze thuishaven is de prachtige Lichttoren in Eindhoven, één van de Philips-iconen van de stad, op steenworp afstand van het centraal station. Hier ervaren we dagelijks de dynamiek van stadscentrum en zijn we toch heel goed bereikbaar. Kom je met de auto op bezoek, dan kun je aan de overkant parkeren bij P1 Mathildelaan of aan de achterzijde bij de Witte Dame.

Voor deze prachtorganisaties werken wij.

Wij richten ons op het gebied in een straal van 50 km rondom Eindhoven. Daar werken we o.a. voor Philips, Wonen Breburg, GEA, CSU, ASML, Gemeente Helmond, Rabobank, Bavaria, Leystromen, Here en vele andere. We zoeken het niet verderop; de grote Brainport-regio is waar we ons hart hebben verloren.