Kennis delen is het nieuwe vermenigvuldigen,

onze downloads.

Hier vind je heel veel praktisch materiaal voor finance & control professionals. Wil je ze inzien en downloaden? Dan willen we graag weten wie je bent en krijg je onbeperkt toegang tot al onze downloads!

Webinars, e-books, whitepapers, stappenplannen

Webinar
45 minuten

Process mining & Lean

In deze webinar laten we je zien hoe je Lean-projecten effectiever kunt maken met process mining en hoe relatief eenvoudig je daarvoor de process mining tool Disco kunt inzetten.

Webinar
2 uur en 30 minuten

Lean White Belt

Na deze webinar ben je bekent met de filosofie van Lean en de belangrijkste tools. Aan de hand van een aantal oefeningen ervaar je de kracht van Lean. Het volgen van deze webinar bereid je voor op de 15 minuten durende toets die een erkend 'White Belt' certificaat oplevert. Stuur je verzoek om de online-toets gratis te maken naar info@fincompany.nl.

Webinar
50 minuten

Power BI onderzoeksresultaten 2020

Wil je weten wat alumni van onze Power BI trainingen na hun training daadwerkelijk doen met Power BI? Waar ze tegenaan lopen, wat ze al bereikt hebben, hoe de samenwerking met IT verloopt en wat werkt en wat niet? Bekijk dan deze webinar die is gebaseerd op een uitgebreid onderzoek. Deze webinar was in 2020 onderdeel van de Financiële Proeverij.

Slides
22 pagina’s

Power BI onderzoeksresultaten 2020

Slides behorend bij de webinar 'Power BI onderzoeksresultaten - 25 juni 2020'.

Webinar
52 minuten

Power BI Casestudies

Inspiratie en oplossingen in de vorm van heldere praktijkcases te weten: een consolidatie, dashboard, hoe integreer je een forecast en hoe organiseer je een implementatietraject. Deze webinar was onderdeel van de Financiële Proeverij 2020.

Slides
21 pagina’s

Power BI Casestudies

Slides behorende bij de webinar 'Power BI Casestudies'.

Webinar
51 minuten

Machine Learning

In deze webinar wordt duidelijk wat machine learning is en wat je er als financial mee kunt. Een korte demo maakt het nog concreter en er wordt uitgebreid stilgestaan bij implementatievraagstukken. Deze webinar is onderdeel van de Financiële Proeverij 2020.

Slides
23 pagina’s

Machine Learning

Slides behorende bij de webinar 'Machine Learning'.

Webinar
55 minuten

Project Management & Control

Aan de hand van praktijkcases bij Philips en gemeente Helmond wordt duidelijk hoe project control een sterke rol kan spelen in projectmanagement. Van inrichten en registreren naar beheersen en regisseren. Deze webinar maakt deel uit van de Financiële Proeverij 2020.

Slides
25 pagina’s

Project Management & Control

Slides behorende bij de webinar 'Project Management & Control'.