Van junior tot executive,

Interim Management.

Meer dan 25 ‘kei goeie’ finance & control professionals, van starter tot executive en van HBO tot RA/RC. Met deze groep richten we ons op alle sectoren en kunnen we ieder onderwerp binnen een finance & control afdeling aan.

Onze FiNners zijn allemaal zeer goed thuis in Lean Six Sigma, een groot deel zelfs op Black Belt niveau. Dat maakt hen hele krachtige verbeteraars en mensen die de taal van de business spreken. In het FiN lab ontdekken ze continu nieuwe tools en bekwamen ze zich in bijvoorbeeld Power BI, UiPath, Power Automate, process mining met Disco, projectcontrol met @Risk, machine learning met Azure.

"De senior ondersteuning was erg prettig. Niet alleen voor de FiNner; ook voor mij! Want ik had daardoor een goed klankbord."

De FiNner wordt in zijn interim-management opdracht altijd bijgestaan door een coach op finance & control executive niveau. Daar betaal jij niet voor; het is onze standaard manier om excellente dienstverlening te garanderen en de FiNner te coachen. De coach en de FiNner stellen een dienstverleningsplan op dat wordt afgestemd met jou en de basis is voor gezamenlijke monitoring.

Om een beter beeld te krijgen nodigen we je onderstaand uit om kennis te maken met onze FiNners. We hebben over iedereen een kort verhaaltje geschreven waaruit jij kunt opmaken wat voor een vlees je in de kuip hebt.

Dit zijn de experts die jij kunt inzetten.