Blijvende vooruitgang met onze

Consultancy.

Dit is maatwerk. In een eerste sessie onderzoeken we samen wat je wilt bereiken en hoe we dat kunnen doen. We maken samen de ideale combinatie van onze diensten en bekijken stap voor stap hoe intensief die moeten worden ingezet. Het kan namelijk best zijn dat je al voldoende hebt aan een klankbord voor een paar dagdelen, aangevuld met een Lean Black Belt training voor één van je medewerkers, zodat je zelf de ‘journey’ kunt leiden. Op het gepaste moment kun je dat aanvullen met specialisten van FiN om bijvoorbeeld een RPA of Power BI roll out te versnellen of allround kracht bij te zetten. We geven één garantie: we zijn heel Lean als het gaat om onze consultancy werkzaamheden. Geen waste voor de klant! We passen ons dus voortdurend aan tijdens het project en zorgen ervoor dat jouw project ook goede ROI heeft.

"Heel goed meegedacht, moeilijke zaken makkelijk gemaakt en op de juiste momenten FiNners erbij gezet om de klus te klaren. Heel tevreden!"

Consultancy gaat wat ons betreft om blijvende vooruitgang. Dat kunnen we alleen realiseren als we jouw mensen de verandering laten maken. Daarom zijn jouw mensen het belangrijkste. Wij vullen aan wat ontbreekt om de opdracht te laten slagen. We gebruiken Lean-technieken om iedereen mee te krijgen en de juiste dingen te gaan doen. Tijdens de reis brengen we zoveel mogelijk kennis over op jouw mensen. Zowel ‘on the job’ als met in-house trainingen.

Lees onze succesverhalen over o.a. Wonen Breburg, Philips, TU/e, Kanters, GEA, DSM en Rabobank en vorm je eigen mening over wat wij voor jou kunnen betekenen.