Wij zijn er voor financials met

onze diensten.

Interim-management.

Als je tijdelijk capaciteit of specifieke kennis mist, dan kun je bij ons terecht. We bespreken samen wat er nodig is. In de oplossing zijn wij heel flexibel. Soms zit alles wat je nodig hebt in één FiNner met exact de juiste ervaring en kennis. Maar het kan net zo goed voorkomen dat we een team samenstellen waarin FiNners in deeltijd jouw probleem oplossen. Je huurt dus eigenlijk niemand in, maar je koopt een oplossing!

Werving & Selectie.

Een vacature invullen: meestal niet de grootste hobby van een finance manager! Logisch omdat je dit waarschijnlijk niet vaak moet doen. Waar vind je de beste kandidaat in deze markt die al decennia krap is? Je kunt daarom bij ons terecht voor werving & selectie en daarmee gebruik maken van ons uitgebreide netwerk. Onze recruiters hebben executive finance & control ervaring en weten wat je zoekt en waar ze dat kunnen vinden. Ben je zelf op zoek naar een nieuwe baan? Kijk dan bij onze vacatures.

Trainingen.

Onze trainingen zijn er speciaal voor financials. Ze worden door onze FiNners gemaakt en gegeven en zijn gebaseerd op hun eigen dagelijkse praktijk. En daarom is het heel herkenbaar voor jou. In het FiN lab zoeken onze FiNners uit welke nieuwe tools en technieken écht het verschil (gaan) maken. Vervolgens maken ze er webinars en (online) trainingen van. Geen theoretische verhandelingen, maar je gaat zelf aan de slag onder onze begeleiding. Interesse in Lean, Power BI, UiPath, process mining, project control of machine learning? Je hoeft het niet meer zelf uit te zoeken, dat hebben wij al voor je gedaan!

Consultancy.

Hier maken we de perfecte mix van onze diensten, om jouw vraag op te lossen. Wil je bijvoorbeeld weten of je RPA moet inzetten? Dan verzorgen wij in een paar dagen een proof of concept op jouw processen. Wil je er daarna mee aan de slag? Dan kun je onze trainingen volgen of een FiNner op basis interim-management jouw organisatie laten klaarstomen. Iedere keer stap voor stap, zodat het beheersbaar blijft. Maar je kunt ook bij ons terecht om op executive niveau je klankbord te vinden voor strategische vraagstukken. In vervolgstappen kunnen we de uitvoering voor onze rekening nemen, waarbij we altijd werken volgens Lean en ons richting op de overdracht van kennis en kunde.

Dit zijn onze opdrachtgevers.