"FiN verdiepte zich in onze organisatie
en was kritisch op onze plannen.
Ze kwamen met tegenargumenten en
maakten onze afdeling beter."

"FiN verdiepte zich in onze organisatie en was kritisch op onze plannen.

De juiste bezetting van je team is de basis van alles

En FiN is daarbij jouw beste maatje. Want wij vinden voor jou nieuw finance talent van junior tot senior en vanaf HBO-niveau. Zowel vast als tijdelijk. Maar dat is niet alles, want met onze trainingen kunnen we ook een rol spelen bij de ontwikkeling van je team.

Detachering

Zet tijdelijk een Finner in en krijg meteen een vleugje Lean Six Sigma, toegang tot de expertise van het FiNLab èn senior begeleiding.

Werving & selectie

Onze recruiters hebben zelf finance & control ervaring. Zij vinden de juiste kandidaat vanaf HBO-niveau. Van junior tot executive.

Training

Praktische trainingen in digitale tools zoals Power BI, UiPath en Disco. Maar ook in Lean waardoor je team continu blijft verbeteren.

Deze Finners zijn beschikbaar

Jouw contactpersonen

Fatima
Rebbah

Roderick
Francot

Fatima Rebbah

35 jaar –  Commercial Partner

Met een enthousiaste persoonlijkheid en oprechte interesse in de mens door een persoonlijke benadering met als doel het creëren van meerwaarde voor financiële professionals en opdrachtgevers.

Roderick Francot

36 jaar – MSc – Commercial Partner

Partner voor de invulling van zowel tijdelijke als vaste financiële vraagstukken. Met drive en passie net een stapje verder gaan en zorgen voor lange termijn relatie tussen zowel financiële professionals en opdrachtgevers.