3 redenen waarom je nu moet starten met Power BI

  1. Power BI is gewoon de standaard
    Ken jij nog een financial die Lotus 123 op z’n CV heeft staan, wij niet. Net als Excel eind jaren 80 deed, gaat Power BI de werkzaamheden van jou als financial veranderen. Precies om die reden verwachten wij dat je met Power BI helemaal goed zit. Dat kan je zelfs standaard op een CV verwachten. En oja, Power BI is ook al standaard onderdeel van Office 365.
  2. Lagere afhankelijkheid van systeemkennis
    Iedereen kent wel die paar mensen binnen de organisatie met extreem veel systeemkennis, en vaak weten zijn dit zelf ook. Daar wil je gewoon niet te afhankelijk zijn. Power BI lost het op, en zorg weer voor de balans. IT zorgt voor de beschikbaarheid van de Power BI applicatie en veilige toegang tot de brondata. Finance pakt het vanaf daar op. Voor Financials werkt Power BI zo intuïtief en toegankelijk, dat er inmiddels in de markt veel ervaring te vinden is.
  3. Veilig en efficiënt connecties maken met je bronsystemen
    Iedere financial komt dit wel bekend voor: Download naar Excel en volg een werkinstructie van talloze pagina’s met veel screenshots om tot een rapport komen. Herhaal al deze stappen iedere week/maand. Met Power BI is dat verleden tijd. Daarmee maak je door middel van 100 standaard connectoren (zoals met SAP BW, Oracle, Azure, Navision, Salesforce etc.) eenvoudig en veilig verbindingen met je databron. Hoe handig is dat, altijd hetzelfde rapport op het juiste moment!

Klik hier voor 4 korte video’s waarin onze Power BI goeroe Filip je uitlegt wat je ermee kunt bereiken.